Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

Η ευθύνη των ΜΜΕ

Περιγράφεται από τα ΜΜΕ η πολιτικοοικονομική κατάσταση της χώρας με βάση την φαινόμενη πραγματικότητα όπως μας την παρουσιάζει το πολιτικό σύστημα με τους πολιτικούς της Βουλής.
Η πραγματικότητα που αυτό το σύστημα μας έκρυψε και μας κρύβει είναι πολύ διαφορετική και τολμώ να την περιγράψω στο http://giorgos-vamvakousis.blogspot.com/2010/11/blog-post.html
Εν τούτοις τα ίδια ΜΜΕ ουσιαστικά διαπιστώνουν το αδιέξοδο και ζητάνε από το ΠΑΣΟΚ να αλλάξει πολιτική.
Δεν νομίζω όμως ότι κανείς μπορεί να πιστεύει ότι το ΠΑΣΟΚ θα αλλάξει και θα καταργήσει την κομματοκρατία που το κρατάει στην εξουσία. Μια κομματοκρατία με την έννοια που της δίνει ο Δάσκαλος Χρήστος Γιανναράς στις επιφυλλίδες του στην Καθημερινή.
Διότι είναι τουλάχιστον αφελές να περιμένομε από τους θύτες των οικονομικών εγκλημάτων της μεταπολίτευσης να παραδεχθούν τις ευθύνες τους και να λύσουν το πρόβλημα της χρεωκοπίας.
Μοναδικός σκοπός του ΠΑΣΟΚ είναι σήμερα η διασφάλιση των πιστωτών εντολέων του και για την αναγκαία γιαυτό νομή της εξουσίας είναι απαραίτητος ο αδηφάγος κομματικός του μηχανισμός για τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης και την συγκάλυψη των εγκληματικών ευθυνών του διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος της μεταπολίτευσης.
Τα ΜΜΕ μη εμβαθύνοντας στις αιτίες της χρεωκοπίας και αρκούμενα απλά να περιγράφουν τα θεατρινίστικα φαινόμενα που έντεχνα προκαλεί το εγκληματικό πλέον πολιτικό σύστημα, γίνονται συνένοχα στην επερχόμενη καταστροφή της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου