Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

ΑΠΟΧΗ

Αποχή=Λειποταξία

Απέχων=Ιδιωτεύων=Ιδιώτης (IDIOT)=Μη Πολίτης

Ούτε για τον β' γύρο δικαιολογείται η αποχή. Υπάρχει και το λευκό που βέβαια αν και εντελώς αντισυνταγματικά δεν υπολογίζεται στο εκλογικό μέτρο, τουλάχιστον ανακοινώνεται στα αποτελέσματα και στέλνει μηνύματα.

Βέβαια υπάρχει και ο αντίλογος ότι και εμείς οι μη απέχοντες πάλι IDIOTS είμαστε αφού συμμετέχομε στις διαδικασίες μιας δήθεν Δημοκρατίας.

Τον αντικρούω λέγοντας ότι μη απέχοντας δράττομαι κάθε ευκαιρίας που θα προκαλέσει πρόβλημα στην πολιτική συμμορία που κατέχει την χώρα.

4 σχόλια:

  1. Η Δημοκρατία που έχουμε είναι μια καρικατούρα,ενα έκτρωμα,μια φθηνή απομίμιση της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.Σε μια Δημοκρατία όπου "κονιορτοποιούνται"οι νόμοι,σε μια Δημοκρατία οπου υπαρχει άββατον στους πολιτικούς(βλεπε βουλευτική ασυλία) εγω αποκαλώ αυτή την δημοκρατία ενα μπορντέλο..Και απέχω διότι δεν θέλω να ψηφίσω κανενα απο αυτούς που μου προτείνονται..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ, δεν υπάρχει Δημοκρατία στην Ελλάδα, αυτό είναι εξάμβλωμα και χούντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και με τους 2 σας συμφωνώ ως προς την εκτίμηση. Δεν συμφωνώ ως προς την μέθοδο αντίδρασης. Η επαναστατούμε ενργά ή έξυπνα χρησιμοποιούμε ό,τι μέσα μας επιτρέπει το σύστημα να το χτυπήσομε.
    Δεν μπορώ να υποφέρω στην ιδέα ότι με την αποχή δώσαμε το δικαίωμα στον Στρως Καν να κομπάζει ότι ο Ελληνικός λαός με τις (έγκυρες) ψήφους του στις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές έδειξε εμπιστοσύνη στο Μνημόνιο και τις εξ' αυτού πολιτικές της κατοχικής κυβέρνησης !!
    Οι απέχοντες του δώσανε αυτό το δικαίωμα ! Είναι σαν να περίμενε κάποιος ότι οι Γερμανικές δυνάμεις το 1942 θα έπερναν κάποιο "μήνυμα" από το γεγονός ότι ο πιο πολύς κόσμος δεν αντιδρύσε ή δεν έκανε αντίσταση !!!
    Ωραία η αηδία προς τους πολιτικούς αλλά η αδράνεια είναι θάνατος. Και η αποχή είναι αδράνεια.
    Δείτε τι προτείνω στο http://spitha-ilioupolis.blogspot.com/2011/03/blog-post.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Νεότερη πρόταση για την αντικατάσταση της Ρεπούμπλικας με Δημοκρατία από την βάση.
    Την έστω άτυπη διεύρυνση των Δημοτικών συμβούλιων στους Δήμους (άτυπη αλλά ουσιαστική):
    http://giorgos-vamvakousis.blogspot.gr/2012/04/blog-post.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή